Barkod Nasıl Okutulur?

22-08-2020 13:29

Barkod Nasıl Okutulur?

Gelişen teknoloji ile birlikte yeni sistemler ortaya çıkmakta ve insanların hayatı kolaylaşmaya başlamaktadır. Barkod sistemi iş yerlerinin en çok tercih ettiği sistemlerden bir tanesidir. Bu sistem, hem iş sahipleri için hem de müşteriler için oldukça kullanışlı bir sistem konumuna gelmiştir. Hepiniz barkod ile mutlaka karşılaşmışsınızdır. Bir barkodu manüel olarak okuyabilmek için barkod sistemi üzerindeki tüm rakamların neyi temsil ettiğini bilmeniz gerekir. Barkod sistemindeki siyah çizgiler okutulduktan sonra yazılı bir metine çevrilerek ürün hakkındaki bilgileri sizlere sunmaktadır.


WOLWOX ERP Programı Yazarkasa Bağlantı Ayarları

Barkod okuyucu webonline kullanımda farklı olarak yazarkasa üzerinde kullanılacak barkod, program tarafından sizlere gönderilmektedir. Yani barkod sizlere program tarafından gönderilecektir. Sizin bilgisayara barkod okuyucu yazarkasa bağlamanıza gerek yoktur. Barkod okuyucu yazarkasa sayesinde fişlerinizi yazarkasadan keserek işlemlerinizi rahat bir şekilde yürütebilirsiniz. Wolwoks Erp programı kurmanız için bazı yazılımlara sahip olmanız gerekmektedir.


Gerekli Yazılımlar

1.WOLWOX Market Otomasyonu,

2.WOLWOX Ön Muhasebe (Offline Kullanımı Desteklemektedir),

3.WOLWOX Restaurant (Online Kullanımı Desteklemektedir),

4.WOLWOX Hızlı Satış (Online Kullanımı Desteklemektedir).

Bu program ile fişlerinizi yazarkasadan kolay bir şekilde çekebilir, işlemlerinizi resmi bir şekilde yürütebilirsiniz.


Hangi Barkod Sistemini Kullanmalıyım

Öncelikle bu işe başlamadan önce iyi bir araştırma yapmalı ve en iyi barkod yazılımlarını incelemelisiniz. Üretici sayfalarda programın demo örnekleri mevcuttur. Bunları detaylı bir şekilde inceleyip ona göre doğru bir seçim yapmalısınız. Barkod programı fiyatları oldukça farklılık göstermektedir. Beklentilerinize uygun olan programı seçmelisiniz. Programı düzenli olarak yönetme gibi bir vaktiniz yoksa eğer, birçok özelliği olan, pahalı bir yazılım satın almak yerine uygun fiyata perakende satış yapan bir program satın almanız sizin için daha uygun olacaktır.


Market Barkod Programı Nedir?

Günümüzde teknolojinin oldukça gelişmesiyle birlikte yeni programlar ve yeni yazılımlar her geçen gün hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Market barkod programı mevcut işletmenizi büyütmeye ve işlerinizi kolaylaştırmaya yarayacaktır. Barkod programı sayesinde müşterileriniz ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebiliyor, siz de ürünlerinizi doğru bir şekilde tanıtarak müşterilerin gözünde oldukça güvenilir bir statüye sahip oluyorsunuz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.