Barkod Okuyucu Web

22-08-2020 14:10

Barkod Okuyucu Web

Barkod okuyucu web, sizlere işlemlerinizi online olarak gerçekleştirme fırsatı sunmaktadır. Online bir şekilde barkod kiralamakta mümkün. Online barkod okuyucu web işlemleri için oldukça çeşitli çözümler mevcuttur. Bluetooth barkod okuyucular kullanarak geliştirilen akıllı barkod okuma sistemleri farklı platformlar için profesyonel çalışma sistemleridir. Online barkod okuma sistemleri ile etkinlikleriniz için özelleştirilen yazılımlar mevcuttur. İstediğiniz yerden online bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Mobil Biniş Kartı (Barkod) Nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan bir kare koddur. Web üzerinden veya cep telefonlarınızdan işlemleriniz yapılabilir. Daha sonra menü kısmına tıklanır, Ad ve Soyad bilgileri girilerek uygun uçuşlar sorgulanır. İlgili uçuşlar seçilerek işlem tamamlanır. Sistem barkod okumalı yazar kasa sisteminden daha hızlı şekilde çalışmaktadır. Bir yere kurulum yapmadan online bir şekilde uçuş işlemleriniz için bilet alabilir öğrenmek istediğiniz bilgileri anında kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.


Yeni Nesil Yazar Kasa Pos

Bu cihaz ödeme kaydedici cihaz işlevinde kullanılmaktadır. İhtiyacınız olan yeni nesil yazar kasa pos uzmanlar tarafından kurulmaktadır.


En İyi Barkod Sistemi Kurucusu Olan Firma

TERAZİ DÜKKANI Bütünleşik ÖKC Sistemleri: Her ölçekte işletme için gerekli olan donanımlar, TERAZİ DÜKKANI tarafından tespit edilerek kurulur. En iyi sistem kurucu firma olarak ödül almış bir şirkettir. Sistem uzman bir ekip tarafından kurularak size teslim edilir. Satışa özel tasarım, market ortamları hızına uyum, dayanıklılığı kanıtlanmış hızlı yazıcı, pos cihazları ile haberleşme, kolay entegrasyon, hem fiş hem belge düzenleyen çift yazıcı, yüksek uyumlu market yazılımı, dokunmatik ekran pos ekranlarına yüksek uyum, %50 enerji tasarrufu, çok hızlı baskı alma performansı, uzaktan yönetim aracı, ayarlanabilir para kasası, ısı ve neme dayanıklı gövde ve daha birçok özellik firmamız tarafından sizlere kurulmaktadır. Yeni nesil yazar kasa pos cihazları gelişen teknolojinin sağladığı uzaktan bağlantı imkanları ile ödeme alınabilmesini sağlayan teknolojiler olarak tüm işletmelerin vazgeçilmez bir ihtiyacı hâline gelmiştir. Yazar Kasa poslar sabit ve mobil olarak ihtiyacınıza uygun temin edilir. Bar kodsuz online sistemlerde mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.