Barkod Okuyucu Yazar Kasa Ne İşe Yarar

22-08-2020 14:45

Barkod Okuyucu Yazar Kasa Ne İşe Yarar

Barkod okuyucu yazar kasa genellikle marketlerde, iş merkezlerinde ve mağazalar da bulunur. Barkod sayesinde almak istediğiniz ürünün kullanım özelliklerini ve fiyat bilgisini kolay bir şekilde görebilirsiniz. Barkod okuyucular sayesinde kısa sürede hiç yorulmadan onlarca yerden rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki çeşit barkod okuyucu mevcuttur. Barkod okuyucular ile almak istediğiniz ürünü illa ki kasaya sormak zorunda değilsiniz karekod sayesinde elinizdeki ürünün içeriğini ve fiyatını kendiniz öğrenebilirsiniz. Barkodun üzerinde yer alan çizgi ve rakamlar okutulduğu takdirde istediğiniz ürünün tüm özelliklerini göstermekte ve güvenilir bir şekilde yorulmadan alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. Barkod okuyucu web ile de online bir şekilde telefonlarınızdan ya da bilgisayarlarınız üzerinden karekod okutarak hızlı ve güvenilir bir şekilde istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Barkod okuyucular bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için üretilmiştir.


Barkod Okuyucu Yazar Kasa Fiyatları

Bütün barkod okuyucu fiyatları aynı değildir. Ürünlerin içeriklerine ve veri hızlarına göre fiyatları değişiklik göstermektedir. Barkod okuyucular iki şekilde olabilir; Klavyeli ve USB girişli. En çok tercih edilen sistem, USB girişli olan sistemdir. Eğer barkod okuyucular aynı özelliklere sahipse fiyatları da aynı olacaktır. Barkod okuyucu yazar kasa fiyatları genel olarak düşük maliyetli ürünler olarak bilinmektedir. Fiyatlar 1000-2000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Barkod okuyucunuzu almadan önce sistemsel özelliklerini dikkate almalısınız. İyi bir barkod okuyucu paketi almak istiyorsanız fiyat aralığının 2000 TL'yi geçmiş olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Barkod Okuyucu Uygulamaları

1.123Scan: Barkodları kullanarak istediğiniz tüm ürünlerin bütün özelliklerini hızlı bir şekilde elinize ulaştıran bir uygulamadır. Bu uygulama, cihazlarınızın yazılımlarını yükseltmeniz için sizlere çok iyi olanaklar sağlamaktadır.

2.Barkod Okuyucu Kontrol Uygulaması: Demo için ideal bir uygulamadır. Uygulamayı telefon ya da tabletinize bluetooth ile bağlayabilirsiniz ve yapmış olduğunuz işlemlere anında ulaşabilirsiniz.

3.Uzaktan Yönetim (SMS/WMI): Bu uygulama ile barkod okuyucunuzu uzaktan sms yoluyla yönetebilirsiniz.

4.Scan-To-Connect: Verilerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama, karekod sistemi ile işlemlerinizi telefon üzerinden yönetme olanağı sağlamaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.