Barkod Okuyuculu Oyuncak Yazar Kasa

22-08-2020 15:28

Barkod Okuyuculu Oyuncak Yazar Kasa

Çağımızda ebeveynler çocuklarını, kişisel gelişimine zarar verecek oyuncaklardan uzak tutmak istemektedirler. Çocukların oynadığı oyunlar, gelecekte nasıl bir birey olacağını belirlemekte oldukça etken bir kavramdır. Çocukların küçük yaşlarda kişisel gelişimini iyi yönde etkileyecek oyuncaklar ile oynaması geleceği adına çok önemlidir. Barkod okuyuculu oyuncak yazar kasa çocukların kişisel gelişimini olumlu yönde etkileyecek şekilde hazırlanmıştır. Bu oyuncak, çocuklarınıza gelecekte bir meslek edinme konusunda fikir vermiş olacaktır. Çocuklar barkod okuyucu yazar kasa içinden çıkan para ve diğer birçok aksesuarla oynarken para ve alışveriş gibi kavramları da öğrenmiş olacaklar.


Barkod Okuyuculu Oyuncak Yazar Kasa İçerisinde Bulunanlar

Oyuncak market kasasında; alışveriş sepeti, telefon, kredi kartı, bozuk para ve kağıt para bulunmaktadır. Yazar kasadaki tuşlara ve barkod okuyucunun butonuna basıldığında ses ve ışık efektleri ortaya çıkmaktadır. Sesli ve ışıklı olan bu oyuncak ile çocuklar hem eğitici bir oyuncak ile oynamış olacak hem de arkadaşları ile birlikte eğlenceli vakit geçirmiş olacaktır. Oyuncak, çocuklarınızın kişisel anlamda eğitilmesini sağlayacak, alış-veriş ve ödeme gibi hayatın önemli kavramlarını öğretecek hem de el ve göz koordinasyon yeteneklerinin gelişmesini sağlayacaktır.


Barkod okuyuculu oyuncak yazar kasa, 2 × 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Kutu ölçüsü; 32,4 × 16 × 24,6 cm’dir. Fiyat aralığı ise 100-200 TL arasında değişiklik göstermektedir. Uygun fiyatlı bu oyuncak ile çocuklarınızın eğitici yönde gelişmesini sağlamış olacaksınız. 3 yaş ve üzeri olan çocuklar bu oyuncak ile oldukça rahat bir şekilde oynayabilir. Oyuncak gerçek yazar kasa ile doğru orantılı olarak hazırlanmıştır. Çocuklarınız oyuncak ile oynarken sanki gerçekten alışveriş yapar gibi, para harcar gibi hissedecekler.


Barkod Okuyucu Oyuncak Yazar Kasanın Özellikleri

1.Kullanım Yaşı 3+

2.Çocuğunuzun Matematik Zekasını Geliştirir

3.Yazarkasa Üzerinde Hesap Yapılabilir

4.Ürün Okuttukça Ses Çıkarır

5.Barkod Okuyucu Sistemi Mevcuttur

6.Para ve Kredi Kartı Mevcuttur

7.Kasa Üzerinde Para Bölmesi Vardır

8.Oyuncak Karton Ambalaj İle Gönderilmektedir

9.İçerisinde 2 Adet Yedek Pil Mevcuttur

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.