Barkod Sistemi Nasıl Kurulur?

22-08-2020 15:31

Barkod Sistemi Nasıl Kurulur?

Günümüzde birçok işletme barkod sistemini kullanmaktadır. Sektörlerin ve işletmelerin faaliyetleri farklı olsa da hemen hemen her işletme barkod sistemini kullanır. İşletmelerimizdeki işlemleri gerçekleştirebilmek için ilk olarak bir barkod sistemine ihtiyacınız olacaktır. Barkod sistemine sahip olduktan sonra bilgisayarınıza barkod yazılımı yüklenecektir. Daha sonra Barkod okuyucu yazar kasa kurularak barkod sisteminiz oluşturulur. Barkod okumalı yazar kasa sayesinde yapılan satışları çıktı olarak alabilirsiniz. Barkod Sistemi işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirme olanakları sunacaktır. Bilgisayarınızın usb portuna takılması yeterli olacaktır. Barkod okuyucu webyazıcısı satın almadan önce yazılımı aldığınız yer ile güven testi yapmanız sizlerin yararına olacaktır.


Ürünlerin Tüm Bilgilerini Gösteren Barkod Okuyucu Uygulamalar

1.Barket: Barket, satın aldığınız ürünün nerede üretildiğinin, hangi mağazada hangi fiyat da satıldığının bilgilerini sizlere sunmaktadır. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar satın almak istedikleri ürünlerin uygun fiyatlı olarak nerede satıldığını kolaylıkla bulabilirler. Barket uygulaması market, sağlık veya kitap gibi birçok kategoride kullanılmaktadır.


2.Barkod Okuyucu: Bu uygulama Türk bir yazılımcı tarafından geliştirilmiştir. İstediğiniz ürünü sizlere tanıtarak, ürün hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır. Bu uygulama Türkiye’nin ilk barkod uygulamasıdır. Uygulamanın Türkçe olması size oldukça kolaylık sağlayacaktır.

 

3.NeoReader: Bu uygulama gb olarak az olduğu için cihazlarınızda oldukça az yer kaplamaktadır. Oldukça düzenli ve özenli bir şekilde geliştirilmiş bir uygulamadır. Aynı zamanda istediğiniz ürünün tüm özelliklerini size göstermektedir.

4.Sortly: Sortly, muhteşem bir depolama uygulaması olarak bilinmektedir. Uygulama ile hesap dökümlerinizi rahat bir şekilde görebilir istediğiniz ürünlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

5.QR Code Reader: Bu uygulama çok çeşitli sistemleri içerisinde bulunduran oldukça güvenli bir uygulamadır. Aynı zamanda da çoklu barkod okuyucusudur. Birçok uygulama barkodu okuttuktan sonra sizden izin istemektedir. Bu uygulamayı diğer uygulamalardan ayıran en önemli özellik, barkodları kesintisiz ve izinsiz olarak okutabilirsiniz. Uygulamayı Play Store üzerinden indirerek anında kullanmaya başlayabilirsiniz.


Sizlere en çok indirilen barkod okuyucu web uygulamalarından bahsetmek istedik. Genel itibariyle uygulamalar yüzeysel olarak birbirine benzese de içerik olarak oldukça farklı uygulamalardır. Siz de kullanım amacınıza en uygun olan barkod uygulamasını indirerek rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.