Barkodlu Terazi Nedir?

24-08-2021 23:57

 

Barkodlu Terazi Nedir?

Barkodlu terazi modelleri en çok karşılaştığımız modeller arasında yer almaktadır. Genellikle market ve manavlarda kullanılan terazi çeşitleridir. Market terazisi olarak da bilinmektedir. Barkodlu terazi, kilogram cinsinden ölçme işlemi sağlayarak ürün hakkında fiyat ve ölçüsünü etiket yazdırma işlemi sağlayarak çıktı vermektedir. Üstelik kullanım alanlarında da gün sonunda yapılan hesap işlenmesini kolay bir hale getirmektedir. Bundan dolayı barkodlu terazi modelleri çok fazla tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığı ve pratik çözümleri sayesinde çok fazla yardımcı olmaktadır. Üstelik barkodlu terazi üzerinde teknolojinin gelişiminde de yararlanılmıştır. Pratikliği ve işlevi sayesinde zamandan da tasarruf sağlamaktadır.

 

Barkodlu Terazi Özellikleri Nelerdir?

İşlemlerin pratik bir şekilde yapmasını sağlamaktadır. Ayrıca barkodlu terazi modelleri elektronik baskül ürünleri arasında yer almaktadır. Genellikle marketler çok fazla yoğun olduğundan dolayı barkodlu terazi ürünleri hızlı satış imkanı da sağlamaktadır. Böylelikle zamandan da tasarruf edilmesine fırsat sunmaktadır. İstek Tüm işlemleri elinde tutarak isim ve numaralarına göre gruplar halinde bölebilmektedir. Kantar modellerinin geliştirilmiş bir halidir. Özellikle baskül modellerinde en çok tercih edilen ürünler arasında ilk sırada yer almaktadır. Üstelik barkodu baskül modellerinin birçok çeşidi de bulunmaktadır. Daha çok market terazisi olarak bilinmektedir.

 

Barkodlu Terazi Nerelerde Kullanılır?

Barkodlu terazi kullanımının çeşitli alanları bulunmaktadır. Genellikle en çok kullanılan terazi çeşididir. Barkodlu terazi modelleri kuruyemiş, şarküteri, kasap ve marketlerde çok fazla kullanılmaktadır. Barkod uygulaması sayesinde kasa sırasında barkod okuyucu ile ürünün fiyatı kolaylıkla belirlenmektedir. Sitemizde birçok barkodlu terazi modeli bulunmaktadır. Genelde barkodlu terazi modellerinin 4 farklı çeşit yer almaktadır. Fiş baskılı terazi modelleri, etiket baskılı, bağımsız ve kasa içi tarayıcı terazi modelleri barkodlu terazi modelleridir. Bağımsız terazi cesidi daha çok alışverişlerde kullanılan üründür. Kasa içi olan modeli ise marketlerde kullanılan barkodlu terazi çeşididir. Sitemiz içerisinde barkodlu terazi ürünün tüm çeşitlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerimiz oldukça dayanıklı ve sağlam ürünlerdir. Uygun fiyat güvencesiyle kaliteli ürünleri sunmaktayız. Sitemizi inceleyerek ürün ve fiyat bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Üstelik müşterilerimizin ödeme konusunda zorluk çekmemesi için kolay ödeme imkanları da sunmaktayız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.