Barkodlu Yazar Kasa

20-08-2020 15:23

Barkodlu Yazar Kasa

Market ve mağazaların ihtiyaçları için geliştirilen barkodlu yazar kasaların kullanımı artık lüks olmaktan çıkıp bir ihtiyaç haline gelmiştir. Buna rağmen kağıt, kalem kullanan exel şablonları ile işlem yapan hala çok sayıda işletmenin olduğu bilinmektedir. Barkodlu yazar kasa kullanmayı istemeyen birçok işletmenin öne sürdüğü en büyük nedenler barkodlu yazar kasanın oldukça maliyetli ve kullanımının zor olacağı yönündedir. Aksine barkodlu yazar kasa almanız market ya da mağazanızda bulunan envanterlerin doğruluğunu barkod sistemi sebebiyle daha da arttıracaktır.

Sattığınız ürünler anında bilgisayara okutulduğu için hangi üründen kaç tane sattığınız ya da kaç tane kaldığı gibi bilgilere tekrar tekrar sayımlar yapmadan çok rahat bir şekilde erişebileceksiniz.

 

Neden Barkodlu Yazar Kasa

Birçok mağaza akıllı satın alma kararları almak istemekte ve bunun insan eliyle olmayacağının bilincindedir. Barkod okuyucu kasa ise ne kadar ürün alınacağı ya da indirim yapılıp yapılmayacağı konusunda kısa zamanda en doğru sonuçları vermektedir.

Barkodlu yazar kasalar ile satışlarınızı günlük, haftalık aylık ya da yıllık görüntülemeler ile görüntüleyebilir gruplandırma yapabilirsiniz. Bu sayede hangi ürünün satılıp hangi ürünün satılamadığını görerek o yönde satın alma kararlarınızı rahat bir şekilde verebilirsiniz. Ayrıca barkodlu yazar kasalar ile müşterilerinizin ne kadar harcadığını, hangi ödeme yöntemleri ile ödeme yaptıklarını ve hangi ürünleri satın aldıklarını da görebilirsiniz.

Barkodlu yazar kasalar çevrimiçi ve çevrimdışı kullanılabilme özelliği ile çevrimiçi kullanıldığı durumlarda satışlarınızı anlık olarak merkeze iletilmesini sağlarken çevrimdışı iken de çalışmaya devam etmektedir. İnternet erişimi tekrar başladığı anda gerçekleşen satışlar arka planda merkeze aktarılmaktadır.

 

Barkodlu Yazar Kasa Özellikleri

Dokunmatik bilgisayarlar ile uyumlu, terazi sistemleri ile entegre, ayrıntılı raporlama sunabilme, sınırsız kullanıcı tanımlayabilme imkanı, günlükten yıllığa kadar her daim ciro raporu alabilme, çevrimiçi ya da çevrimdışı çalışabilme, verilerin tek noktada toplanması, tek dokunuşla kolayca barkod yazdırabilme, ödemelerin hatırlatılması, Ankara İstanbul gibi büyükşehirler dışında da her şehir ve bölgede kurulum yapılabilmesi, eğitim verilmesi, stok hesaplarını tutması, plasiyer takibi yapılabilmesi, e-ticaret sistemi ile entegre bir şekilde çalışmasıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.