Eksiksiz Çözüm İçin Tem Terazi Barkod Okuyucu

18-08-2020 14:34

Eksiksiz Çözüm İçin Tem Terazi Barkod Okuyucu

Manavlar, kuruyemiş işletmeleri, marketler, bakliyat mağazaları veya perakende satış işletmeleri tarafından çok sık tercih edilen bu cihaz komplike bir yapıya sahiptir. Genellikle üç farklı parçadan oluşmak ile birlikte tem terazi barkod okuyucu dokunmatik pos, terazi, termal fiş yazıcı ve para çekmecesi gibi parçaları set olarak bulundurmaktadır.


Tem Terazi Barkod Okuyucu Avantajları Nelerdir?

Kablosuz bir şekilde kullanma imkanı sağladığı için daha pratik bir hale gelen tem terazi barkod okuyucu akü sayesinde uzun süreli kullanım oluşturur. Led ekranı sayesinde hem kasa elemanı hem müşteri için net bir takip imkanı oluştururken, barkod okuyucu ile hızlı bir şekilde ürün okur ve bir yandan da 30 kilogram gibi boyutlara kadar tartma sağlayabilir.


Komplike bir set olan tem terazi barkod okuyucu cihazları, cihazı satış programı, pos terazi, barkod okuyucu, termal yazıcı, para çekmecesi gibi tüm parçaları içeriğinde bulundurur. Ömür boyu ücretsiz şekilde kullanılacak yazılımı ile birlikte kasiyerler için kolaylık ve hız sağlar. Hızlı satış oluşturabilmek için dokunmatik ekranı, müşteri bekletme, para üstünü otomatik hesaplama gibi birçok imkan oluştururken, bir yandan raporlama bir yandan da dokunmatik bilgisayar özellikleri gösterir.


Pratik Kullanımlı Barkod Okuyucu Stant

Barkod okuyucu bölmesi bu set içerisinde tam nitelikli bir noktada bulunarak, ister sabit ister hareketli olarak kullanılabilir. Genellikle belirli bir noktada sabit olarak kullanılan barkod okuyucu stant sayesinde ürünler tartılarak barkodları yazdırıldıktan sonra yine hızlı bir şekilde bu nokta sayesinde barkod okuma yapılabilir.


Market ve kuruyemiş işletmelerinde ürün terazi içerisinde tartılıp barkodu yazdırıldıktan sonra sabit noktada bulunan barkod okuyucu stant sayesinde hızlı şekilde barkod okuma işlemi de gerçekleştirilir. Bu sayede satış işlemi seri ve hızlı şekilde sağlanırken, müşteri bekletilmeden personel hızlı bir şekilde sonuç elde ederek, iş temposunu koruyup hizmet verebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.