Endüstriyel Faaliyetler İçin Barkod Okuyucu Tablet

18-08-2020 14:23

Endüstriyel Faaliyetler İçin Barkod Okuyucu Tablet

Endüstriyel faaliyetler için çok sık kullanılan barkod okuyucu tablet cihazları aslında yine Android veya Windows işletim sistemine sahip pratik cihazlardır. Bu cihazlar klasik bir şekilde bir bilgisayarın konfigürasyonuna sahip olmak üzere işlemci, bellek, ekran, dokunmatik kullanım, HDMI bağlantı, internet bağlantısı gibi klasik özelliklere sahiptir. Ancak işletme içerisinde ürün satışı, ürün takibi, depo takibi veya farklı işlemler gerçekleştirmek açısından gereken her noktada barkod okuma işlemi de sağlayabilir.


Barkod Okuyucu Tablet Nasıl Çalışır?

Günümüzde farklı markalar tarafından üretimleri gerçekleştirilen barkod okuyucu tablet ürünleri, son yıllarda popüler bir şekilde birçok işletmede tercih edilir hale gelmiştir. Genellikle tablet bilgisayar üzerinde entegre olarak kullanılan barkod okuyucu, bazen yüz yüze çalışma gerçekleştiren ve müşteriye ulaşan mobil çalışanlar için avantaj oluşturmaktadır.


Çok yönlü bir çalışma sergileyen ve dayanıklı bir yapıya sahip olan barkod okuyucu tablet üzerinde bulunan dahili barkod okuyucu ile entegre bir şekilde mobil satışlarda direkt olarak barkod okuma işlemi, ürün satış işlemi ve kasa aktivasyonu gerçekleştirebilir. Android veya Windows tabletlerde belirli ek yazılımlar sayesinde kullanılan bu barkod okuyucu, genellikle dağıtım işletmeleri, toptancılar ve mobil satış işletmeleri tarafından saha çalışmaları ya da servis hizmetlerinde tercih edilmektedir.


Tam Teşekküllü Barkod Okuyucu Set

Endüstriyel faaliyetler, mobil işletmeler veya dağıtım işletmeleri tarafından barkod okuyucu özelliğine sahip olan tabletler tercih edilirken, aslında bu ürünler tam bir set içerisinde temin edilebilir. Yani işletmeler barkod okuyucu set temin ettiklerinde, yazar kasa ile birlikte elde edecekleri ya da baskül ile birlikte elde edecekleri barkod okuyucu, barkod yazıcı ve tabletleri bir arada temin etme şansına sahiptir.


Örnek olarak hem işletme üzerinden hem de açık alanda mobil olarak satış hizmetleri gerçekleştiren bir marka, barkod okuyucu set tercih ederek tüm cihazları bir arada temin edebilir. Bu sayede direkt işletmede hizmet verirken, ürün takibi ve stok yönetimi sağladığı gibi açık alanda da tablet okuyucular sayesinde aynı çalışma mantığını yürüterek, süreklilik sağlayabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.