Hassas Terazi Nedir?

25-08-2021 22:27

 

Hassas Terazi Nedir?

Hassas terazi en küçük ağırlıklarda bile tartım sağlayabilen terazi modellerinden biridir. Genellikle 0.01- 1100 kilogram ağırlığına kadar ölçüm yapabilmektedir. Bundan dolayı da adını hassas terazi olarak almıştır. İstedik teknolojinin gelişmesi ile birlikte hassas teraziler birçok İş sektöründe de kullanılmaya başlanmıştır. Hassas terazi sayesinde en ufak maddeler bile kolaylıkla ölçülebilmektedir. Genellikle diyet yapan kişiler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Ayrıca hassas terazileri kuyumcularda da görmek mümkündür. Endüstriyel baskül modellerine göre daha az ağırlıktaki ürünler tartılmaktadır. Market terazi modellerinde daha çok kilo olarak tartılırken hassas teraziler de daha çok adet olarak tartılmaktadır. Üstelik birçok alanda en fazla tercih edilen terazi modellerinden biridir.

 

Hassas Terazi Modelleri Nerede Kullanılır?

Hassas terazi modellerinin kullanım alanları oldukça fazladır. Genellikle laboratuvar terazisi olarak bilinse de birçok sektörde de kullanılmaktadır. Özellikle diyet yapan kişiler tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Laboratuvar, endüstri, kozmetik, ilaç, kimya, arge, tıp ve kalite kontrol gibi alanlarda kullanılmaktadır. Ancak hassas terazi modellerini en çok kuyumcularda görmemiz mümkündür. Elektronik baskül modelleri arasında yer almaktadır. Üstelik hassas terazi modellerinin diğer terazi modellerine göre birçok özelliği de bulunmaktadır.

 

Hassas Terazi Modellerinin Özellikleri

Hassas terazi modelleri son teknoloji ile tasarlanmış terazi modellerinden biridir. Hassas terazi modellerinin birçok özelliği yer almaktadır. Her mevsim koşulunda ölçüm yapma özelliğine sahiptir. Ayrıca otomatik kalibrasyon özelliği de bulunmaktadır. USB desteği sayesinde kolaylıkla şarj edebilme imkanı sağlanmaktadır. Hafıza bilgi depolama özelliği ile birçok işlemi kaydetmektedir. Üstelik wi-fi desteği de bulunmaktadır. Wi-fi desteği sayesinde datalar farklı bir cihaza gönderilmektedir. Ethernet desteği de yer almaktadır. Ayrıca ölçülen tüm dataların yazıcıdan çıktı imkanın da sunmaktadır. Bundan dolayı en kullanışlı ve en çok özelliğe sahip terazi modelleri arasında yer almaktadır. Sitemiz içerisinde yer alan hassas terazi modellerini inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat güvencesi ile kaliteli hassas terazi modellerini müşterilerimize sunmaktayız. Ayrıca sitemiz içerisinde birbirinden farklı birçok modelde terazi ürünleri de bulunmaktadır. Üstelik ucuz tartı servisi de sunmaktayız.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.