Sayıcı Terazi Nedir?

29-08-2021 20:10

 

Sayıcı Terazi Nedir?

Sayıcı terazi, baskül çeşitlerinden biridir. Ancak diğer baskı çeşitlerinden ekstra bir özelliği bulunmaktadır. Farklı baskül modelleri gibi ölçüm yaparken bir yandan da ürün adedini sayabilmektedir. Bundan dolayı da adını sayıcı terazi alarak almıştır. Örnek verecek olursak 1 kilo portakal sayıcı terazi ile tartıldığında hem kilogramını hem de 1 kilo portakalın içerisinde kaç adet bulunduğunu ölçmektedir. Sayıcı terazi modelleri de dijital olarak geliştirilmiştir. Genellikle marketlerde kullanılmaktadır. Son teknoloji ile geliştirilmesinden dolayı farklı birçok özelliği bulunmaktadır. Bundan dolayı en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Otomatik kapanma ve düşük pil uyarısı da bulunmaktadır. Üstelik sayılan miktarı hafızasında toplayarak sonucu direkt olarak ekrana yansıtmaktadır.

 

Sayıcı Terazi Kullanım Alanları Nelerdir?

Sayıcı terazi kullanım alanları oldukça geniş bir yelpaze sahiptir. Adet üzerinden çalışan firmalar da daha fazla gereksinim duyulmaktadır. Bundan dolayı adet üzerine çalışan firmalar için olmazsa olmaz bir üründür. Nalburlarda, hurda firmalarında ve bir çok sektörde kullanıma uygundur. Üstelik fabrika ürünlerinin çıkış kontrollerinde de en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Gelişen teknolojiden yaralanmasından dolayı birçok iş kapısında en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Ucuz tartı aletleri arıyorsanız en doğru adrestesiniz. Hassas baskül ürünleri kadar hassas özelliğe sahiptir. Üstelik sayıcı terazi ürününde Herhangi bir sıkıntı oluştuğu takdirde ucuz terazi servisi bulmak da oldukça kolaydır.

 

Sayıcı Terazinin Özellikleri Nelerdir?

 Son teknoloji ile tasarlanmış sayıcı terazinin birçok özelliği bulunmaktadır. Özelliklerini çok fazla olmasından dolayı da en çok rağbet gören modellerden biridir. Hem kilogram hem de adet hesaplaması en büyük özelliklerinden biridir. Üstelik akıllı bir terazi modelidir. Şarj göstergesi ve pil uyarısı yapmaktadır. Aynı zamanda uzun süre kullanılmadığında otomatik kapatma özelliği ile kendisini kapatmaktadır. Böylelikle şarj bakımından da tasarruf sağlamaktadır. Üstelik adet sayımında sonucu bünyesinde tutarak toplam adeti ekrana yansıtma özelliği bulunmaktadır. Limitleme özelliğine sahip bir terazi modelidir. Elektronik baskül modellerinden biridir. Bundan dolayı de dijital terazi modelleri arasında en çok özelliğe sahip terazi modelidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.