Terazili Barkod Okuyucu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

17-08-2020 08:41

Terazili Barkod Okuyucu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günümüzde birçok farklı işletmede özellikle açık gıda mamulleri satışı gerçekleştiren işletmelerde terazili barkod okuyucu mutlaka bulunması gereken cihazlardan birisidir. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte birçok farklı marka tarafından yerli ve yabancı üretim gerçekleştirildiği için bu cihazlarda da satın alırken belirli noktalara mutlaka dikkat etmek gerekecektir.


Birçok işletme sahibi tarafından terazili barkod okuyucu alırken kafa karışıklığı yaşanması gayet olasıdır. Ancak nitelikli bir satıcı ve marka üzerinden ürün seçimi yapıldığında, karşılaştırma sağlayarak daha iyi bir cihaz seçilmesi mümkün olacaktır. Özellikle gelişmiş modelleri çok daha rahat bir şekilde karşılaştırarak, standart ve önemli özellikleri ile doğru seçimler yapmanız mümkün olacaktır.


Barkod Terazi Alırken Hangi Noktalar İncelenmelidir?

Geleneksel tartım ve satış standartlarını ortadan kaldıran bu elektronik cihazlar, hassas ve sorunsuz bir ölçüm yapılması için tamamen mükemmel bir incelik ve hassasiyet ile üretilir. Bu özellikleri sayesinde barkod terazi sistemleri, bir işletmede barkodu bulunmayan perakende ürünleri satmak için büyük bir kolaylık oluşturur. Bu nedenle ürün seçimlerinde de bazı noktalar hassasiyet ile incelenmelidir.


Eğer işletmeniz için barkod terazi temin etmek istiyorsanız;

·Öncelikle işletmenizin kapasitesini ve ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamayacağına bakmanız gerekir. Örnek olarak terazi kapasitesinin 5-10-15-20-30 kilogram olması sizin için önemli olabilir.

·Cihazın boyutu mağazanızda ki kasa ve bankonun üzerinde kaplayacağı yer açısından önemli bir ayrıntı olacaktır.

·Satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerin sıvı veya katı olmasına göre terazi ölçeğine dikkat etmeniz gerekecektir.

·Satın aldığınız cihazın LCD veya LED ekranlı olması da kullanım kolaylığı açısından önemli bir ayrıntıdır.

·Cihaz internet bağlantısı sayesinde kolaylıkla stok yönetimine ve kasa yönetimine ulaşabilir.

·Cihaz su geçirmez bir yapıya sahip olabilir.

·Direkt elektrik akımı ile kullanılabilir veya akü ile kullanılabilir yapılara sahip olabilir.


Terazili Barkod Okuyucu İçin Fiyatlar Nasıl Olmalıdır?

İşletmeniz için tüm noktalarını özenle inceleyip temin ettiğiniz barkod terazifiyat açısından da elbette ki bütçenize uygun olmalıdır. Bu açıdan ürünleri birbirleri ile mukayese ettiğinizde, daha rahat bir şekilde ürün kararı vermeniz de mümkün olacaktır. Bu sayede terazili barkod okuyucu ürün açısından en ideal özelliklere sahip olan, garantili ve teknik servis imkanı sağlayan ürünler sizin için avantaj sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.